Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Élmezőnyben végeztek a székesfehérvári tűzoltók a Fighter's Run versenyen
Élmezőnyben végeztek a székesfehérvári tűzoltók a Fighter's Run versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 30.

Image A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságról a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata is részt vett a harmadik Fighter’s Run versenyen Békés megyében. Az egyénileg és csapatban induló versenyzőknek hét, valamint tizennégy kilométeres távon különböző extrém akadályokon kellett átjutniuk a célig. A székesfehérvári tűzoltók a kategóriájukban hatvan csapatból a hatodik helyen értek célba.

 
A Békéscsaba melletti Pósteleki parkerdőben megrendezett versenyen először indultak a székesfehérvári hivatásos tűzoltók.
 
A csapatban Ábrahám Barnabás tű. zászlós, Laskó Gábor tű. zászlós, Vámi György tű. törzsőrmester, Zsovák Gábor tű. törzsőrmester, Kaiser Csaba tű. őrmester és Pálinkás Norbert tű. őrmester a hét kilométeres pályán a katonai kiképzésekhez hasonlítható feladatok teljesítésével – néha már-már erőn felül - bizonyította be rátermettségét, ügyességét, gyorsaságát és kitartását.
 
A feladatok között szerepelt szöges drót alatti kúszás, palánkugrás, sőt még a tűzoltóktól nem is olyan távoli tűzön átugrás is, amikor égő farönkökön és ágnyesedékeken kellett átjutni. A nyári melegben volt, hogy a versenyzők útját egy jeges vízzel teli nyílt konténer és egy farönkökkel megrakott pótkocsi keresztezte.
 
Az utolsó pályán a végső megmérettetést a rögbicsapat legyűrése jelentette, de a hivatásos tűzoltóknak az amerikai focisták sem állták útjukat.
 
A hét kilométeres távon végül a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata hatvan csapatból a hatodik helyezést vívta ki.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >