Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FUTÁS A TEJÉRT SCHIRILLA GYÖRGGYEL SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. május 27.

A Tej Világnapját 1957 óta ünnepeljük, hagyományosan május utolsó keddjén. A világnap alkalmából a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács május utolsó hetére egy tejfogyasztást népszerűsítő egyhetes programsorozatot szervez általános iskolás gyermekek bevonásával. Székesfehérváron csütörtökön a Széna téri Általános Iskola elöl indul a program és a Haleszig futnak majd a gyerekek.

 

A „Futás a tejért Schirilla Györggyel” program keretében az ország öt helyszínén szerveznek 2-3 km-es futást az iskolások részére, helyszínenként mintegy 200 gyermek bevonásával, rendőri útvonal-biztosítás mellett.



 
A programban résztvevő iskolák diákjai egy „Szeretem a tejet!” témában elkészített rajzzal nevezhettek a futásra. Az egyes helyszíneken a gyermekek az iskolától indulva Schirilla Györggyel együtt futnak el a 2-3 km-es célállomásra, ahol tej és tejtermék kóstolóval látják vendégül őket és együtt köszöntik a Tej Világnapját. A három legjobban sikerült rajz készítője minden helyszínen meglepetés ajándékot, míg a futásban résztvevők mindegyike Emléklapot kap.
 
 
2013. május 30. (csütörtök) 12.00: Székesfehérvár
Rajthely: Széna téri Általános Iskola (Széna tér 10.)
Célállomás: Székesfehérvár, Halesz park, házigazda az Alföldi Tej Kft.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >