Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow ÖsszetarTÓ futás  mindenkire számítanak
ÖsszetarTÓ futás  mindenkire számítanak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 03.

Image „ÖsszetarTÓ” futóversenyt szervez június 4-én, kedden az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola. A Nemzeti Összetartozás Napján 14 órától csapatváltó versenyre kerül sor sérült gyermekek bevonásával, illetve a város híres sportolóinak közreműködésével a Vidámparki-tó környékén. Minden iskolából ötfős csapatok jelentkezhettek.

 
A Nemzeti Összetartozás Napján „ÖsszetarTÓ” futóversenyt rendez az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola. Ezzel a programmal is szeretnék felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy a fogyatékkal élők el- és befogadása milyen fontos feladat.
 
A rendezvény megvalósítását Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is segíti, valamint Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár is részt vesz a programon, és együtt fut a diákokkal. 14 órától kezdődnek a csapatváltó versenyek sérült gyermekek bevonásával, illetve a város híres sportolóinak közreműködésével a Vidámparki-tó környékén.
 
Az Ezredéves Iskola szeretné, ha az oktatási intézmények közül is minél többen csatlakoznának hozzájuk. Minden iskolából ötfős csapatok jelentkezését várják. A diákcsapatok a város híres sportolóinak közreműködésével alkotnak csapatokat és teljesítik az „ÖsszetarTÓ” futás távjait.
 
Az Fehérvár KC női kézilabda csapatából: Siti Eszter, Azari Fruzsina és Vaszari Virág, a Sapa Fehérvár AV 19 több játékosa, valamint Kóger Dániel jégkorongozó, a Bericap Alba Fehérvár kosárlabda csapata, valamint a Videoton FC labdarúgói közül is csatlakoznak az iskolásokhoz.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >