Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow TISZTA EGÉSZSÉGES SZÉKESFEHÉRVÁRÉRT FUTÓVERSENY
TISZTA EGÉSZSÉGES SZÉKESFEHÉRVÁRÉRT FUTÓVERSENY Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 06.

Image Június 9-én vasárnap rendezik meg a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért utcai futóversenyt. Idén a munkahelyi váltók és a családi csapatok valamint az egyéni futók mellett a fehérvári iskolák is értékes díjakért állnak rajthoz. A rendezők idén is szeretnék felhívni a figyelmet a hulladék szelektív gyűjtésére: egy lapított PET palack leadásával bárki jelentkezhet a verseny egy körös távjára.

 
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából rendezik meg június 9-én a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért utcai futóversenyt. A verseny célja a mozgás és ezen keresztül az egészséges életmód népszerűsítése, a figyelem felkeltése a környezetvédelem aktuális problémáira, valamint a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítése.
 


 
A kategóriák között szerepel a Séta, a Deponia tömegfutás, a családi csapatok, valamint a munkahelyi váltók versenye és az utcai futók megmérettetése is. Hirt Károly, az ARAK elnöke elmondta, hogy a klub tevékenységében egyre fontosabb tevékenységet játsszanak a fiataloknak szervezett sportprogramok, a júniusi futóversennnyel pedig a felnőtt korosztály felé is nyitnak.
 
A cél, hogy példát mutassanak az egészséges életmóddal és felhívják a figyelmet a környezetvédelem fontosságára is.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >