Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fehérvár a segítségnyújtásban is a Bajnokok Városa!
Fehérvár a segítségnyújtásban is a Bajnokok Városa! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 06.

Image Jótékonyság és szerencse? Első hallásra furcsa párosítás, ám a Jótékony Ötösben, a NoNém Média és a bajnokokvarosa.hu jótékonysági akciójában jól megférnek egymás mellett. Sőt, igazából egyik nem létezhet majd a másik nélkül…

 

Június 6-tól december 14-ig rendhagyó sorozat, a Jótékony Ötös indul Székesfehérváron. A bajnokokvarosa.hu kérésére Székesfehérvár élsportolói mesélnek magukról, pályafutásukról, sikeres és sikertelen időszakaikról, hallhatunk tőlük vidám és tanulságos történeteket, mindezt 5 szám adta mezsgyén mozogva. Vendégeinktől 5 olyan, sportolói karrierjükhöz kötődő számot kérünk majd, melyhez pályájuk egy-egy fontos, vidám vagy épp megható pillanata kapcsolódik. Az elhangzó számokhoz tartozó elbeszélések, sztorik, élmények segítenek majd megismerni az Embert, aki sportolói pályája során oly sok örömet és sikert hozott Fehérvárnak.
Hogy hol van itt a jótékonyság? Nos, mi sem egyszerűbb! Leendő vendégeinket arra kérjük majd, hogy az öt kiválasztott számuk 1 és 90 közé essen, a portrébeszélgetéseket követően e számokat egy lottószelvényen beikszeljük és játékba küldjük! A szelvény mindenképpen nyer, ha a számokat az adott héten nem is húzzák ki, a NoNém Média az adott heti kettes találat összegét mindig jóváírja a jótékonysági alapban!
A Jótékony Ötös több, mint 7 hónapon át zajlik majd, egészen a december 14-i számhúzásig. Ekkor a jótékonysági alapban felhalmozott összeget a Bója SE kapja, mely a Székesfehérváron élő mozgássérült és fogyatékkal élő fiatalok számára tart úszásterápiás foglalkozásokat immár hosszú-hosszú évek óta!
A portrébeszélgetések június 6-tól minden csütörtökön jelentkeznek a bajnokokvarosa.hu-n, így olvasóink velünk és adott heti vendégünkkel együtt izgulhatják végig a szombati lottósorsolást. A beszélgetések mellett természetesen folyamatosan nyomon követhető lesz a jótékonysági alap is, rendszeresen beszámolunk az összegyűjtött összeg alakulásáról. Emellett több kísérőprogramot is szervezünk, egyedi felajánlásoknak köszönhetően több értékes fehérvári sportrelikviára is licitálhatnak olvasóink, a befolyó összeg természetesen szintén a jótékonysági alapba kerül!
Az első ilyen felajánlást már meg is kapta akciónk, a székesfehérvári szinkronkorcsolyázók és műkorcsolyázók az ősz folyamán egy jótékonysági gálát rendeznek az ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban, melynek bevételét a Jótékony Ötös segítségével a Bója SE-nek ajánlották fel!
Nagy örömünkre szolgál, hogy Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András szintén elfogadta meghívásunkat, így egyik adásunkban Tőle is hallhatunk majd 5 számot és a hozzájuk kapcsolódó sportélményeket.
Természetesen számítunk azokra a fehérvári cégekre valamint magánszemélyekre, akik szintén támogatnák akciónkat. Ha lehetőségük van segíteni a fehérvári mozgássérült és fogyatékkal élő fiatalok úszásterápiáját, mely számukra egy minőségibb életet biztosít, tegyék meg! Ha csupán kérdésük van az akcióval kapcsolatban, akkor is ragadjanak virtuális pennát és írjanak nekünk az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre vagy keressenek minket Facebook oldalunkon!
A Jótékony Ötös első adása tehát június 6-án jelentkezik a bajnokokvarosa.hu-n, játszanak és segítsenek Velünk a fehérvári Bója SE-nek.
Jótékony Ötös – Mert Fehérvár a segítségnyújtásban is a Bajnokok Városa!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >