Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Alakul a keret - de a külföldiekre még várni kell
Alakul a keret - de a külföldiekre még várni kell Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2013. június 10.

Image Alakul csapatunk játékoskerete az EBEL következő szezonjára, hiszen az eddigi négy érkező – Kiss, Nemes, Nagligh és Sarauer - mellett további korongosok is képbe kerültek. Közöttük egy válogatott hátvéd.

 
Napok óta tartja magát a hír, miszerint a Miskolc válogatott védője, Szirányi Bence a Sapa Fehérvár AV 19-hez igazol.
 
Bár honlapunkon a játékos igazolásokkal kapcsolatban csak akkor szoktunk hírt adni, amikor a felek már mindenben megállapodtak, s aláírták a dokumentumokat, de miután szakosztály-igazgatónk, Ocskay Gábor sem tagadta a megkeresés tényét, érdemes feleleveníteni, miről is suttognak a háttérben.
 
Nos, egyes információk szerint a 25 éves Szirányinak klubunk 2 plusz 1 éves szerződést ajánlott, s szinte borítékolható, hogy a védő Fehérvárott folytatja a pályafutását.
 
A francia Briancont is megjárt játékos lehetséges leigazolásáról Ocskay Gábor így nyilatkozott:
 
- Már egy fordulón túl vagyunk, ő is akarja, mi is akarjuk a közös munkát, nincsenek teljesíthetetlen követelései, megegyezünk – olvashattuk a feol.hu portálon. És ha már az átigazolásoknál tartunk, jegyezzük meg, hogy további hat magyar játékos is erősítheti ősztől csapatunkat, hiszen közel a megállapodás Bálizs Bencével, Kovács Csabával, Hetényi Péterrel, Orbán Attilával, Benk Andrással és Magosi Bálinttal.
 
- Itt lesz mindenki, akire szükség van. Anyagi lehetőségeink korlátozottak, biztató, hogy fiatal, hajtós csapatunk lesz, amelyik 2-3 év alatt összeállhat, és 10 évig jó alapot jelenthet – bizakodott a napokban Ocskay Gábor, aki azt is elárulta: összesen 7 légiós alkothatja a külföldi kontingenst - 1 kapus, 2 hátvéd és 4 csatár -, közülük két támadó, Sarauer és Naglich már elkötelezte magát Fehérvárra – ahogy Frank Banhamat is marasztalják -, ám az új vezetőedző, Marty Raymond mindenképpen megvárná az NHL és az AHL első keretszűkítéseit.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >