Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow NYÁRI TÁBOROK SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉS KÖRNYÉKÉN
NYÁRI TÁBOROK SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉS KÖRNYÉKÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. június 10.

Image Számos színes, változatos és érdekes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak az idei nyári táborok a gyerekeknek. A Napraforgó Városi Napközis Tábor július 1-jétől hat turnusban fogadja a táborozókat a Bregyó-közi Sportcentrumban, míg a Velencei-tónál zajló Székesfehéri Gyermek és Ifjúsági Tábor három turnusban, tematikus programokkal várja az iskolásokat. Ezen kívül számos egyesület, szervezet és intézmény szervez különféle táborokat.

 

Nem véletlen, hogy ettől az évtől Napraforgó Tábornak nevezik a Bregyó-közi napközis tábort, hiszen nap mint nap más-más sportprogramokkal, kézműves és ismeretterjesztő foglalkozásokkal szórakoztatják a gyerekeket. Pót- és átjelentkezésre folyamatosan van lehetőség.
 
 A Velencei-tavi Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági Tábor július 7-e és 12-e közötti I. turnusa a tehetségkutatásról szól. A "Csillag születik" táborba azokat  várják, akik  szeretnék kipróbálni és megmutatni tehetségüket az előadóművészet bármely területén. A július 14-19-e közötti II. turnusban Indián tábor zajlik, amely a prérin lakó népek életébe enged bepillantást, míg a július 21-26-a közötti III. turnusban, az erdélyi és csángó tábor-ban határon túlról érkező gyermekekkel ismerkedhetnek a táborozók a közös játék, a dal- és tánctanulás során, ezt a hetet egy közös fellépés zárja majd.
 
EGYÉB TÁBOROZÁSI LEHETŐSÉGEK: 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >