Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megnyerték a bajnokságot a Kék Cápák! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 21.
Megnyerte a 2012/13-as Nb I-es rögbi bajnokságot a Velencei-tavi Rögbi Club felnőtt férfi csapata, a Kék Cápák!
 
A Kék Cápák immár második szezonjukat töltik az első osztályban, és míg tavaly egy pont híján maradtak le az arany éremről, addig idén magabiztosan 10 pontos különbséggel nyerték meg a bajnokságot.
 
A fiatal gárda, már az őszi szezonban az élre tört, majd a tavasz kissé álmosan indult, de az első vereség majd a következő döntetlen után ismét nyeri tudtak, majd az utolsó megmérettetésen is sikeresen vették az akadályt a Kecskemét gárdája ellen.
 
A női rögbi torna nézői tovább maradtak és kíváncsian várták a szezon utolsó derbijét. A Cápák vehemensen kezdték az első játék részt és villámgyorsan meg is szerezték a vezetést. A vendég alakulat, próbálta tartani az iramot, de a siker éhes Cápák ha kellett utat törtek, ha kellett keményen szereltek, de nem engedték ki kezeik közül a gyeplőt. Tóth Sándor edző „fiai” nem kegyelmeztek és csak záporoztak a pontok.
 
A Kecskemétiek javára legyen mondva, hogy a rutin és tapasztalat, bizony okozott néha galibát a hazaiak soraiba. A gyors helyzet felismerések, a sok passzos játék, a fiatalos lendület jól érzékeltette a Cápák erejét. Velencei-tavi Kék Cápák - Karc Ob 84-14 A bajnoki cím megnyerésével a klub utánpótlás korú játékosai méltán lehetnek majd büszkék ha már a „nagyok” között kergethetik a tojás lasztit. Ha már utánpótlás, itt engedtessék meg, hogy büszkén bejelentsük, hogy junior és kadet korosztályuk is magabiztos győzelemmel nyerte a korosztályos bajnokságokat. Így a 2013-as év igazi aranyesőt hozott a Velencei-tavi Rögbi Klubnak.
 
Az ünnepélyes érem átadó 2013.06.30 vasárnap 16:00 kor Agárdon, a Parkerdőben lesz. 
 
A bajnok Velencei-tavi Kék Cápák:
 
Tóth Sándor(edző), Nánási Norbert, Szimandl Krisztián(csk), Gránitz Mátyás, Kállai Máté, Bereczki Péter, Portik Ferenc, Orbán Ábner, Horváth János, Böröndi Tamás, Péter Balázs, Németh Gábor Váczi Péter (elnök) Térdelők: Hollósi Gábor, Horváth Tibor, Csont László, Slott Attila, Zsinkó Ádám, Németh Andor, Kerner Krisztián, Trázsi Kevin, Drabbant Dávid
Katona Jonatán, Czakó Attila, Kratancsik Dávid Hiányzók: Róbert István, Ábrahám László, Drabbant Gergő, Soós Dániel, Bálint Péter, Simon István, Simon Gábor, Wonschina Gábor
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >