Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kábítószer-termesztők kerültek rendőrkézre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 08.

Image A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer-birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a hétvégén Előszálláson egy családi házban házkutatást tartottak. Mivel a rendőrség birtokába olyan információ került, mely szerint a lakásban tartózkodók lőfegyverrel rendelkeznek, ezért az akcióban részt vettek a Terrorelhárítási Központ munkatársai is.

 
A rendőrség sajtószolgálatától megtudtuk, hogy a házkutatás során a nyomozók kábítószer termesztésére és fogyasztására utaló bizonyítékokat foglaltak le, lőfegyvert azonban nem találtak A lakásban tartózkodó három férfit a TEK munkatársai elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.
 
Az elfogott személyeket , T. C. Daniel 30 éves román állampolgárt, P. György 45 éves előszállási és G. György 25 éves előszállási lakost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer-birtoklása bűntett elkövetése magalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
 
< Előző   Következő >