Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
LÁNYCSAPATOT IS INDÍT ŐSZTŐL A FEHÉRVÁR PÓLÓ, VÁRJÁK A JELENTKEZŐKET Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 08.

Image A vízilabda-utánpótlásban eddig is nagy lekesedéssel tevékenykedő Fehérvár Póló SE feltett szándéka, hogy nemcsak a fiúk, a lányok között is népszerűsíti a sportágat, egyben megkeresi a tehetségeket, akik később felnőttként is sikeresek lehetnek. A gyermekek között jól alakul az ősszel induló bajnokságba benevezni tervezett csapat, de lehet még jelentkezni, az 1999 és 2001 között született gyerekeket várják az egyesület vezetői.

 
Mint a mellékelt fotó mutatja, már vannak lányok, akik elkezdték az edzéseket a Fehérvár Póló színeiben, vagyis jó eséllyel a női szakág is meghonosodhat a városban, ahol Hajós Ákos ügyvezető és csapata már eddig is rengeteget tett a vízilabda alapjainak szélesítéséért. "Örvendetes hírünk, hogy alakul a 2013 szeptemberében induló bajnokságba benevezendő lány csapatunk a gyermek korosztályban!
 

 
Feltett szándékunk, hogy ez évtől fogva felmenő rendszerben indítunk lány csapatokat is az országos utánpótlás bajnokságban. Az alapok már megvannak, de a szeptemberi startig még keresünk három, négy jól úszó 1999-2001 közötti születésű bátor hölgyet! A lányoknak egy hónap pihenés után, július 29-től kezdődik az alapozás, ekkortól szívesen látunk mindenkit aki ki szeretné magát próbálni a vízben, labdával a kezében" - mondta az ügyvezető.
 
Természetesen az egyre sikeresebb fiú csapatok is folytatják ősszel, úgy tűnik, egyre markánsabban jelen lesz a póló is a fehérvári sportéletben.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >