Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Calatayud után Zé Luis is a Vidiben folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. július 12.

Image A montenegrói Mladost Podgoricától elszenvedett 1-0 -ás EL-vereség és kiesés okozta sokk ellenére gőzerővel dolgozik a csapat megerősítésén a Videoton FC vezetősége. A rutinos spanyol kapus, az ex-mallorcai Juan Calatayud csütörtöki szerződtetése után egy zöld-foki szigeteki válogatott támadót igazoltak a portugál élvonalból.

 
A 22 éves Zé Luis az egyik legerősebb luzitán csapattól, a Bragától érkezik a következő szezonra, kölcsönbe. Polgári nevén José Luís Mendes Andrade a legutóbbi szezonban 21 meccsen lépett pályára, ebből 15-ön a bajnokságban, melyeken 4 gólt szerzett.
 
Együttese minden olyan meccset megnyerte, amelyiken betalált, sőt, az utolsó fordulóban rendezett Vitória Setúbal-Braga találkozót õ döntötte el.
 
Remélhetőleg ezt a "tudományát" a Vidiben is sokszor megismétli majd. Szerepet kapott egy BL-selejtezőn és négy BL-csoportmeccsen valamint egy Ligakupa-összecsapáson. A klub másodosztályú gárdájában 13 meccsen 4 gólt lõtt.
 
A Sporting Bragához, mellyel Ligakupát nyert a 2012–2013-as szezonban, a Gil Vicentétől érkezett tavaly nyáron, ahol két idény alatt 26/14-es mutatót produkált. A Zöld-foki Köztársaság válogatottjában eddig hétszer jutott szóhoz és egy gólt szerzett.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >