Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bizonyítvány-átadó ünnepség
Bizonyítvány-átadó ünnepség Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. július 12.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a „Kormányablakok munkatársainak képzése” című projekt keretében megvalósult, „Kormányablak- ügyintézők” minősített közszolgálati továbbképzésben résztvevő, középfokú végzettségű szakemberek – Fejér megyében 139-en - június 24-én tettek, illetve július 15-én tesznek záróvizsgát.
 
A sikeresen vizsgázottak bizonyítvány-átadó ünnepségét a Fejér Megyei Kormányhivatal dísztermében rendezik, július 16-án, kedden délelőtt.
 
A résztvevők nagy többsége, akik a munka mellett tanultak az elmúlt fél évben, a 12 Fejér megyei okmányirodában dolgozik – a 9 járási székhelyen, valamint Ercsiben, Adonyban és Abán.
 
A július 15-ei záróvizsga, továbbá a július 16-ai bizonyítvány-átadó ünnepség idején az okmányirodák a megszokottnál kisebb létszámmal működnek, ezért átmeneti zsúfoltságra lehet számítani.
 
A megyei kormányhivatal és járási hivatalai ezért kérik: ha lehetséges, az ügyfelek – a hosszabb ideig tartó várakozás megelőzése érdekében – más, későbbi időpontra ütemezzék okmányirodai ügyintézésüket, illetve – ha július 15-én és 16-án átmenetileg zsúfoltságot tapasztalnak –, türelmet és megértést kér minden érintettől.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >