Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Új védő a Volánnál, távozók a Vidinél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. július 16.

Image A 2013-2014-es szezonra érvényes szerződést kötött a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong csapata és a huszonhét esztendős kanadai hátvéd, Travis Gawryletz, miközben a Videoton volt labdarúgói közül hárman is új csapathoz kerülhetnek a napokban.

 
Travis Gawryletz a Philadelphia Flyers 2004-es draftoltja Csehországból érkezik Székesfehérvárra, a 2012-2013-as szezonban előbb a HC Sparta Praha, majd a HC Pardubice csapatát erősítette. Karrierje során Gawryletz 120 AHL mérkőzést játszott a Lake Erie Monsters együttesében. A 187 cm magas, 91 kg súlyú hátvéd csapattársaival július 29-én kezdi meg a felkészülést a 2013-2014-es EBEL szezonra, - adta hírül a Volán vezetősége hivatalos közleményében.
 
A Videoton labdarúgó csapatánál ezekben a napokban viszonylagos csend honol. Az EL-ből való gyors és nem várt kiesés nyilvánvalóan megkavarhatja a klub átigazolási terveit, hiszen a kiszemelt játékosok egy része számára nyilvánvalóan a nemzetközi szereplés és az ez által adódó kiugrási lehetőség az igazán vonzó, nem pedig a magyar bajnokik és kupameccsek. Ennek ellenére várható még néhány új igazolás, miként távozó is.
 
Juhász Roland például -aki tavasszal kölcsönben szerepelt a Vidiben, s állítása szerint nagyon jól érezte magát- napok óta halogatja a döntést, visszatér-e Fehérvárra, miután szerződést bontott vele az Anderlecht. Már a múlt hét közepére ígérte, hogy bejelenti, ismét a Sóstón ölt szerelést, vagy elfogadja egy külföldi csapat ajánlatát, ám végül nem történt bejelentés, csak annyi, még szüksége van néhány napra, de hétfőig minden eldől. Nos, ez az írás hétfőn este született, de nincs hír Juhász döntéséről... Persze nem Juhász Rolandon múlik a Videoton jövője, de hasznos tagja lehetne a Gomes-gárdának a bajnoki címért folytatott küzdelemben.
 
Mitrovicsnak továbbra sincs csapata, de a legfrisebb információk szerint Paulo Sousa új csapata, a Maccabi Tel-Aviv lehet a következő állomás a volt fehérvári kiválóság számára. Az ő pótlása tűnik a legnehezebbnek, bár az arab kölcsönkalandja után visszatérő Sándor György vagy a portugál Vítor Gomes képes megoldani a feladatot.
 
Mitrovics tehát távolodik Fehérvártól, miként az eddig is többnyire kölcsönben szereplő védő, Fejes András is, akit az MTK szerződtet a legfrissebb infók szerint. Tenerifében köthet ki Héctor Sánchez, legalábbis a spanyol Marca című lap állítja, hogy a Vidinél lejárt szerződésű bal oldali védőt a nagy múltú -jelenleg másodosztályú- klub igazolja le napokon belül.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >