Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow KÉT DEMETERBŐL EGY DÖNTŐS AZ ÖTTUSÁZÓK EURÓPA-BAJNOKSÁGÁN
KÉT DEMETERBŐL EGY DÖNTŐS AZ ÖTTUSÁZÓK EURÓPA-BAJNOKSÁGÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 16.

Image A lengyelországi felnőtt EB-n Demeter Bence bejutott a fináléba, öccse, az első felnőtt világversenyén induló Gergely ellenben épp csak lemaradt a selejtezőben még továbbjutást érő helyekről. Vívásban egyikük sem remekelt, az idősebb testvér, Bence ezt jó kombinált számmal ellensúlyozni tudta. Gergely számára jó tapasztalatszerzés a felnőtt verseny a fehérvári junior világbajnokság előtt.

 
Demeter Bence 780 pontot vívott, ez 20 győzelem mellett 24 vereséget jelentett, és szintén negatív lett öccse mérlege is a selejtező B-csoportjában. Gergely 18/26-tal zárt, vagyis mindketten a mezőny második feléből indultak úszásban a többiek után.
 
Ezzel nem is volt gond, Bence 8., Gergely 13. időt úszott, vagyis ahogy várható volt, a lovaglás nélkülis elejtező utolsó számára, a kombóra maradt a döntés, bejutnak-e a fináléba. (A másik csoportban Marosi és Kasza a várakozásoknak megfelelően szerepelt, a döntőben is esélyesek.)
 

 
A futás-lövészet kombináció is Demeter Bencének sikerült jobban, a 7. legjobb idő volt az övé, igaz, ebben a tusában sem sokkal maradt el tőle testvére, aki a 9. volt csoportjában. Összességében azonban Gergelynek nem volt szerencséje, pont 36-an végeztek előtte - ennyi a döntő mezőnye...
 
Demeter Bence ott lesz a legjobbak között, öccse pedig készülhet a július 25-i, fehérvári junior vikágbajnokságra, ahol a magyar válogatott tagja lesz, két klubtárásval, Málits Istvánnal és Harangozó Bencével együtt.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >