Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Válasz a Polgári Frakciónak
Válasz a Polgári Frakciónak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 19.

Orosz István frakcióvezető-helyettes szeptember 5-én sajtótájékoztató keretében ismertette a média képviselőivel a Polgári Frakció elképzeléseit a Felelősség Napjával kapcsolatban. Ezügyben kérdéseket is intéztek – írásban – városunk polgármesteréhez, amelyre a válasz megérkezett.

Tisztelt Frakcióvezető-helyettes Úr!

Köszönjük levelét, amelyben Polgármester úr részére leírta, hogy milyen összegű munkákat tervez a polgári frakció elvégezni az általuk képviselt választókerületekben szeptember 20-án, Székesfehérvár Felelősség Napján. Engedje meg, hogy a felelősségi program szakmai koordinátoraként, szintén én válaszoljam meg ezt a levelet.

A felelősségi nap meghirdetésére vonatkozó levelet, a szabadságok megkezdése előtt - tudomásunk szerint - Önök is megkapták a többi egyéni képviselőhöz hasonlóan. A levélben arra kértük Önöket, hogy fogják össze a helyi közösségeket, a helyi intézményeket, vállalkozásokat, civil és szakmai szervezeteket, fogalmazzák meg közösen, hogy milyen feladatokat szeretnének ezen a napon elvégezni, és teremtsék meg az ezekhez szükséges emberi és anyagi erőforrásokat. Ha netán nem sikerül idén - közösségi összefogásban - az Önök által leírt összes feladatot a tervezett hatalmas költségek miatt megcsinálni, semmi gond.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a közösségek mozgósítása, az erőforrások előteremtése sokszor nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha a kezdeményezés pozitív, és az ott élő emberek érdekeit szolgálja. Mi, továbbra is számítunk aktív, segítő közreműködésükre, hiszen olyan célokért küzdünk, amelyek politikai hovatartozástól függetlenül mindannyiunk számára fontosak.

Üdvözlettel:

Farkas Tamás tanácsadó

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1093&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >