Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Juhász mégis a Vidiben folytatja
Juhász mégis a Vidiben folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. július 19.

Image Az elmúlt napokban úgy tűnt, az olasz Torino komoly érdeklődése miatt nem tér vissza Fehérvárra Juhász Roland, mára azonban eldőlt, a tavaszi kölcsönjátéka után legalább még 2 évig a Videoton szolgálatában marad a válogatott védő. A nemzeti csapatban eddig 77 alkalommal szerepelt rutinos labdarúgó 2+1 évre szóló megállapodást kötött a legutóbbi bajnoki ezüstérmessel.

 
Az elmúlt hét évet az Anderlecht profijaként töltő futballista jól érezte magát a piros-kékeknél, miután februárban a Sóstóra került azt követően, hogy hosszú idő után elvesztette bombabiztos helyét a belga rekordbajnoknál. Tavasszal fokozatosan nyerte vissza formáját, s a bajnoki hajrában már a Vidi legjobbjai közé tartozott.
 
Védő létére sokszor hatékonyan segítette a támadásokat is -3 gólt szerzett- , főleg fejjátékával emelkedett ki a hazai mezőnyből. Most ő is megnyugodhat, lesz ideje és lehetősége bizonyítani, hogy hazai és nemzetközi szinten is képes kiváló teljesítményre. Juhász sorsa tehát tisztázódott, nem úgy korábbi három kulcsjátékosé.
 

 
Két, hazai szinten remek támadó Lencse és Perics, valamint a korábbi válogatott védő Vaskó már az elmúlt idényt is kölcsönben más csapatoknál töltötte, most pedig a Vidi NB III-as második együttesénél tréningezve várják, mit hoz számukra a jövő. Attól persze egyiküknek sem kell félni, hogy tétlenül töltik a következő szezont, hiszen érdeklődés van irántuk szép számmal.
 
Lencse legkitartóbb "kérője" a DVTK, de Perics és Vaskó aláírására is van néhány komoly kandidáló. Utóbbi elsősorban külföldre menne, ám mivel egy magyar futballista számára ez manapság nem kívánság kérdése, ne csodálkozzunk azon, ha Vaskó nem a határokon túl folytatja majd.
 
Mivel jövő hétvégén kezdődik a hazai pontvadászat (a Videoton 06.28-án vasárnap 16.30-kor a Haladást fogadja majd), nagy a valószínűsége annak, hogy a találgatások véget érnek, mindannyian elkelnek addig.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >