Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hírek Fejérből Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 23.

Image Egy enyingi férfi megverte feleségét, majd rágyújtotta a házat. Egy dégi fiatalember rendszámot cserélt autóján, majd megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.

 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán tegnap testi sértés bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás a 41 éves dégi N. Csaba ellen. A férfi – megszegve a korábban ellene hozott távoltartási végzést – válófélben lévő feleségét családi házukban megverte, majd az egyik szobát fel is gyújtotta.
 
A tüzet a helyszínre kiérkező tűzoltóknak sikerült eloltaniuk. Az elkövetőt a rendőrök elfogását követően előállították az Enyingi Rendőrőrsre, ahol gyanúsított kihallgatását követően, a távoltartás megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vették.
 
A Bicskei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály közlekedési helyszínelői tegnap délelőtt Felcsút, Martsa közben intézkedés alá vontak egy VW Golf személygépkocsit. Annak vezetője azonban – hátrahagyva az autót – elmenekült a helyszínről. Sokáig azonban nem jutott, mert az egyenruhások a helyszín közelében utolérték, és elfogták.
 
Nem sokkal később kiderült, hogy a sofőr menekülésének oka az volt, hogy a gépkocsira egy forgalomból kivont Lada rendszáma volt feltéve. A 30 éves dégi B. Andrást a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt megindult vele szemben a büntetőeljárás.
 
< Előző   Következő >