Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Csacska-e a macska? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 26.

Újabb állomásához érkezik szombaton a „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című programsorozat. Ezúttal a cicák lesznek a középpontban, örökbeadásra váró állatokkal, tanácsadással, különféle érdekességekkel várják az érdeklődőket az Alba Plaza előtti téren.

 

A „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című, tájékoztató és adománygyűjtő sorozat áprilisban indult. A Takarodó úti létesítmény önkéntesei tanácsokat adnak a legkülönfélébb témákban a felelős állattartás érdekében, és adományokat gyűjtenek a menhelyen élő, több száz állat ellátására, gyógyítására.  Július 27-én, szombaton 10.00 órától a kora délutáni órákig az állatotthon saját pavilonjával ismét kitelepül az Alba Plaza előtti térre. Ezúttal„Macskaságok, avagy csacska-e a macska” címmel zajlik a program. Dombi Dóra, az állatotthon Macskaklubjának vezetője előadást tart, lehet találkozni a helyszínen örökbefogadásra váró állatokkal, és fényképen is megismerhetik az érdeklődők a menhelyen élő cicákat. Az állatotthon adományokat gyűjt, lehet vinni száraz kutya- és macskaeledelt, ami nagyban segíti az árva állatok jobb ellátását, illetve aki teheti, készpénzzel is támogathatja a menhely gondozottjainak gyógyítását, orvosi ellátását.

 

 

 

 

A programsorozat eddigi állomásain nagy sikerrel zajlottak a programok, számos érdeklődő – köztük felnőttek és gyerekek – is felkeresték az állatotthon pavilonját. Nagylelkűségüknek köszönhetően eddig több tízezer forintnyi adományt sikerült gyűjteni. Ezúttal is szeretettel várnak minden kedves vendéget!

A „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című sorozat – melynek fővédnöke dr. Cser-Palkovics András polgármester - augusztus 24-én és szeptember 28-án újabb állomásokkal folytatódik. A programokat Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Alba Plaza támogatásával rendezik meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >