Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Sikorcinnal komplett a Sapa kerete Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. július 26.

Image Kovács Csaba után újabb kulcsjátékos, Sikorcin Ladislav is aláírta új szerződését, így a szlovák származású támadóval véglegesnek tekinthető a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong csapatának kerete a következő szezonra.

 

A Volán magyar válogatott játékosa két évvel hosszabbította meg szerződését, így a jövő héten kezdődő felkészülésre már nem marad kérdőjel az osztrák pontvadászatban, az EBEL-ben szereplő együttes névsorában. A nemzetközi mezőnyű (osztrák, szlovén, magyar, cseh és olasz csapatok indulnak) bajnokságban legutóbb nem jutott a legjobb 8 közé a Sapa, ezen szeretne változtatni. Annak ellenére, hogy anyagiak tekintetében továbbra is a mezőny végén kullog csak a Volán, legalább a negyeddöntőig menetelne, ami eddig már kétszer sikerült, tehát nem lehetetlen küldetés.

A Sapa Fehérvár AV19 kerete a 2013-14-es EBEL-szezonra: Bálizs, Rajna (kapusok), Tokaji, Orbán, Pozsgai, Hetényi Z., Kiss D., Varga A., Szirányi, Gawryletz, Jackman (hátvédek), Banham, Benk, Erdély Cs., Kovács Cs., Kocsis F., Magosi, Mihály Á., Naglich, Nemes B., Németh A., Sárpátki, Sarauer, Sikorcin, Szabó D., Tóth G., Vincze P., Yellow Horn (támadók).

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >