Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Dinnyevásárlás volt az álca Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 31.
Az elkövető defektes kerékkel még négyszáz méteren át menekült.
 
A kőszárhegyi körzeti megbízottat egy helyi asszony értesítette arról, hogy üzletéből 2013. július 30-án dinnyeválogatás közben fiatalok eltulajdonították pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt.
 
A rendőr a személy- és járműleírás alapján gyorsan megtalálta az elkövetőket Szabadbattyánban. A rendőri felszólítás ellenére azonban nem álltak meg, nagy sebességgel továbbhajtottak Ford típusú személygépkocsijukkal a település határáig, ahol a sofőr megállt egy percre, amíg két utasa kiugrott a járműből. A helyszínre érkező erősítés a két személyt elfogta és előállította a Polgárdi Rendőrőrsre.
 
A Ford típusú gépkocsit vezető személy továbbmenekült Székesfehérvár irányába, őt a kőszárhegyi KMB-s követte megkülönböztető jelzést használva. Székesfehérvárra érve a Balatoni úton lévő körforgalomban a menekülő járdaszegélynek hajtott, mely következtében a jármű defektet kapott.
 
A sérült kerékkel még négyszáz métert tudott megtenni a Ford vezetője, majd a járműve leállt. Az egyenruhás testi kényszert alkalmazva elfogta K. János 25 éves székesfehérvári lakost.
 
A Szabadbattyánban elfogott férfiak egyikét, a 20 éves fehérvári K. Gábort a székesfehérvári nyomozók bűnügyi őrizetbe vették egy folyamatban lévő büntetőeljárás kapcsán. Fiatalkorú társát, meghallgatását követően szabadon bocsátották.
 
A menekülést követően elfogott K. Jánost szabálysértési értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.
 
< Előző   Következő >