Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Leonardo harci gépei és Apródképző Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 02.

Image Egy újabb kiállítással és hadtörténeti játszóházzal kézműves foglalkozásokkal várja a Katonai Emlékpark a látogatókat Pákozdon. A Leonardo harci gépei című tárlat pénteken17.00 órakor nyílik, míg az Apródképzőbe szombaton délelőtt 10.00 órától, délután 15.00 órától várják a gyermekeket.

 

A Katonai Emlékpark – Nemzeti Emlékhely hazán egyetlen, a magyar katona helytállásának emléket állító helyszíne. Az Emlékpark kapcsolódva a Velencei-tó programjaihoz a vakáció időszakában is várja a látogatókat, és az évszaknak megfelelő esteket, kiállításokat rendeztek a szervezők.

Az Emlékparki Nyár programsorozat zárásaként Leonardo harci gépei címmel nyílik kiállítás augusztus 2-án, pénteken 17.00 órakor. A Bella Itali Múzeum által rendezett tárlatot szeptember 3-ig tekinthetik meg az érdeklődők, hétfő kivételével naponta 10.00 és 17.00 óra között.

A fiatalabb korosztálynak, azaz a gyermekeknek is tartogat meglepetést a KEMPP. Az Apródképző keretében hadtörténeti játszóházzal és kézműves foglalkozásokkal várják diákokat. A történelmi totó és a játékos feladatlapok kitöltése után a vállalkozó szelleműek elsajátíthatják a sivatagi túlélés fortélyait. Az ügyes kezűek megtanulják a huszárhajtogatást és történelmi zászlókat is készíthetnek, míg a nagyobbak kipróbálhatják a repülőgép szimulátort és a fénypuskát is.

A játékos foglalkozásokra augusztus 3-án, szombaton délelőtt 10.00 és 12.00 óra, illetve délután 15.00 és 18.00 óra között várják a leendő apródokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >