Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fáklyás séta, kisvonatozás a Bory-várba, Aba-Novák emléktúra
Fáklyás séta, kisvonatozás a Bory-várba, Aba-Novák emléktúra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 05.

Image Nagy erőkkel halad a Királyi Napok programsorozatának előkészítése. Olyan egyedülálló és látványos rendezvényekkel készülnek augusztus 14-24. között, melyektől nagy látogatottságot remél a város. A Tourinform Iroda extra szolgáltatásokkal készül az ünnepi időszakra, illetve minden augusztusi hétvégén garantált városnéző programokat indít az Országalmától.

 
Augusztus 14-24. között meghosszabbított nyitva tartással, 21.00 óráig, illetve a programok végéig fogadja a vendégeket a Tourinform Iroda. Egy, a Városház téren elhelyezett külső pavilonnál is lehet információkat kérni a rendezvényekről.
 
Az iroda kidolgozta a Koronázási Programcsomagot, mellyel egész hétvégékre kínál tartalmas kikapcsolódást a látogatóknak. Vendéglátói kedvezményfüzettel is segítik a turistákat, a kiadványban szereplő vendéglátóegységekben, múzeumokban és turisztikai látványosságnál különféle kedvezményekkel várják az ünnepi programokra érkezőket. Izgalmas, egyedi városnézést kínál a Tourinform Iroda minden augusztusi hétvégén.
 
Péntekenként titokzatos fáklyás sétát szerveznek a Belvárosban és a Nemzeti Emlékhelyen, a résztvevők 21.00 órakor indulnak az Országalmától, a részvételi díj 500 Ft/fő. Szombatonként kirándulásra kerül sor kisvonattal a Bory-várba, a körülbelül 20 perces úton különféle érdekességekkel szórakoztatják az utasokat, majd bepillantást nyújtanak a vár építésének történetébe.
 
A kisvonat ugyancsak az Országalmától indul szombatonként 15.00 órakor, a részvételi díj 1.900 Ft/fő.
 
Vasárnaponként Aba-Novák Vilmos világhírű festőművész székesfehérvári faliképeit lehet megtekinteni, indulás szintén az Országalmától lesz délelőttönként 10.00 órakor, a belépő 500 Ft.
 
A garantált városnéző programokra szívesen várják a turistákat és a városlakókat is, hiszen a tapasztalatok szerint a székesfehérváriak szívesen ismerkednek szeretett városukkal.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >