Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Az elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépek cseréjéről
Az elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépek cseréjéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 13.

Image Mint köztudott, augusztus 31-ig kell lecserélni az elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépeket, az elektronikus naplóval rendelkezőket december 31-ig lehet működtetni, esetükben az átállás határideje nem változott. Ma már Fejér megyében is szerepelnek olyan cégek a nyilvántartásban, akiknél vásárolható pénztárgép.

 
A pénztárgépcseréhez az 500 millió forintnál kisebb árbevételű vállalkozások támogatást igényelhetnek, legfeljebb 5 gép erejéig, pénztárgépenként 50 ezer forint összegben.
 
A cserére kötelezetteknek a NAV-nál be kell jelentkezniük, illetve be kell jelenteniük támogatási igényüket. A téma sokakat érint, volt olyan gazdálkodó, aki már "régi" gépet nem tudott üzembe helyezni, új gépet pedig a mai napig nem tudott vásárolni.
 
A tárgykörben a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a NAV országos koordinálásával, minden megyében tájékoztató rendezvényre kerül sor.
 
Székesfehérváron, a Gazdaság Házában, a NAV Fejér Megyei Adóigazgatóság tart tájékoztatást 2013. augusztus 14-én, szerdán, 9,00 órai kezdettel.
 
A tájékoztatón minden érdeklődő térítésmentesen részt vehet.
 
Részletes információ, jelentkezés: www.fmkik.hu
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >