Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow KOVÁCS SACI ÉS DEMETER BENCE IS JÓL KEZDETT AZ ÖTTUSA VB-N
KOVÁCS SACI ÉS DEMETER BENCE IS JÓL KEZDETT AZ ÖTTUSA VB-N Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. augusztus 22.

Image Meglehetősen speciális a lebonyolítása a tajvani öttusa-világbajnokság selejtezőjének, hiszen az időjárási körülmények miatt a kvalifikációt is két napon át húzzák a szervezők. A férfiak még csak a víváson, a nők már az úszáson is túl vannak, de hogy ki jut döntőbe, csak holnap derül ki. A Volán Fehérvár öttusázói egyelőre jól állnak, Kovács Sarolta csoportjában 4., Demeter Bence pedig 9., ezek a helyek döntőt érnének - de a kombináció még hátra van.

 
Kovács Saci 888 pontot vívott, majd egy tőle megszokott jó úszással (3. volt ebben csoportjában) lépett előre a 4. helyre. A második napon kombiban kell bebiztosítania döntős szereplését, bízunk benne, hogy eddigi csonka szezonja ellenére a rutinja elegendő lesz, hogy hozza ezt a feladatot. Gyenesei Leila csak két hellyel van mögötte, a másik csoportban pedig szintén jól áll Földházi Zsófia (8.), Cseh Krisztinánbak viszont igyekeznie kell a kombóban (jelenleg 16.).
 

 
Demeter Bence remek vívással kezdett és most itt tart - reméljük, az úszáshoz és a kombihoz elég lelki muníciót ad a páston szerzett 904 pont. Főleg a futás-lövészet vegyes a vízválasztó... Tibolya Péter 15. ugyanebben a csoportban, Marosi Ádám és Kasza Róbert pedig magabiztosan abszolválta a vívást.
 
Van rá esély, hogy négy magyar is legyen a döntőben, a selejtező második napján ezért is szurkolhatunk.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >