Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét a Plaza előtt a Fehérvári Állatotthon
Ismét a Plaza előtt a Fehérvári Állatotthon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 23.

Image Újabb állomásához érkezik szombaton a „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című programsorozat. A menhely kitelepül az Alba Plaza előtti térre, ahol trénerek adnak tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy miként segíthetünk a zárt környezetben maradt, viselkedészavarokkal küzdő kedvencekkel.

 

Sokan a nyári szünet időszakát használják ki arra, hogy házi kedvencet, kutyát, vagy cicát hozzanak családjukba, így a vakációzó gyerekek, illetve a szabadságon lévő szülők segítségével könnyen megoldják a beszoktatást. Az óvoda- és iskolakezdés azonban megakaszthatja ezt a folyamatot, hiszen a kedvencek napközben órákra egyedül maradnak, a bezártság miatt viselkedésük megváltozhat, és számos, a gazdi számára igen bosszantó dolgot művelhetnek.  A „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz”című programsorozat újabb állomásán ebben a témakörben adnak hasznos és praktikus tanácsokat a menhely önkéntesei. Augusztus 24-én, szombaton 10.00 és 14.00 óra között  várják az érdeklődőket,Győrffy Henriett és Hofman Viktória trénerek elmondják, miként foglalkozzanak a gazdik a kedvenceikkel, és hogyan készítsenek  számukra különféle játékokat. Az állatotthon néhány lakójával a helyszínen találkozhatnak az érdeklődők, illetve információkat kaphatnak más, örökbefogadható állatokról is. Ismét lehet vinni tárgyi és pénzbeli adományokat, melyekkel az állatok gyógyítását, minőségibb ellátását támogathatják.

 


 

A „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című hatrészes sorozat szeptember 28-án, szombaton folytatódik. A programok fővédnöke dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >