Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új brazil játékos a Videotonnál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. augusztus 24.

Image Portugáliában már egy hete bejelentették, ám a Vidinél csak most erősítették meg, hogy leigazolták Nildo Petrolinát. A brazil középpályás, aki bal oldali támadóként is kiváló teljesítményre képes, hároméves szerződést kötött a fehérvári együttessel.

 

A petrolinai származású (erre utal a focipályán ismert nevének egyik fele) játékos Evanildon Fernandes Gomes néven látta meg a napvilágot 1986 május elsején. Legutóbb a portugál első osztályban a -legutóbbi szezon végén kiesett- Beira-Mar alkalmazásában állt, s nem is teljesített rosszul, hiszen az ott eltöltött idő alatt 56 tétmeccsen 8 gólt szerzett, ami egy középpályástól igencsak jó mutatónak számít.

"Nagyon örülök, hogy egy olyan nagy célokért küzdő csapat játékosa lehetek a jövőben, mint a Videoton FC. Szeretném a csapatot gólokkal, gólpasszokkal és jó játékkal trófeákhoz segíteni. Az utóbbi időben a csapat több mérkőzését is megnéztem videón, és ezek alapján bátran kijelenthetem, hogy egy olyan együttesbe kerültem, melyet remek képességű labdarúgók alkotnak" - nyilatkozta a Videoton honlapjának Nildo.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >