Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vitéz Joó Katalin: A végidők kódolása a Magyar Szent Koronában
Vitéz Joó Katalin: A végidők kódolása a Magyar Szent Koronában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 27.

Vitéz Joó Katalin, tanító, gyógyító, lesz a Fejér Szövetség 185. rendezvényének előadója, immár harmadik alkalommal.

 
Az első nagysikerű előadása a magyarság sorskérdéseiről szólt, a második pedig a Magyar Szent Korona eredetét és történetét tárta fel a hallgatóságnak.
 
Ezt teszi teljessé a mai előadás, amelynek során az alábbi kérdésekre kaphatunk választ: Ki a Szent Korona? Miért tartjuk személynek és mit nyújt a magyarságnak és az emberiségnek? Miért a magyaroké, és miért az egyetlen a világon?
 
Milyen enigmák, rejtélyek övezik? Mitől kozmikus, földönkívüli? Milyen égi jelsorozatokat árulnak el a titokzatos zománcképek? Milyen ismeretlen erőrendszer működteti? Mitől beavató, jövőbelátó, gyógyító, védelmező?
 
A Magyar Szent Korona szakralitása, a világmindenségben egyedülálló. Szellemi és fizikai hatóerejétől a magyar nemzet és az egész emberiség védelme, kozmikus szintemelkedése függ.
 
A Magyar Szent Korona ismerete nélkül nem jöhet létre a nemzet feltámadása. Jelen előadás-sorozat a szokásostól eltérően, nemcsak fizikai és tudományos, vagy művészettörténeti szempontból vizsgálódik, hanem szellemi, - a szellemtudományok, a kozmológia, és a csillagbölcselet segítségével ismerteti meg az érdeklődővel a Magyar Szent Korona mondanivalóját.
 
Az előadást kísérő kiállítás egyedi, mert a Koronán lévő összes zománcképet teljes számban (19 db) megjeleníti. Nagyméretű, élethű, hiteles ábrázolásban ismerhetők meg azok a képek, amelyek nem láthatók közelről sohasem.
 
A kiállításon megjelenő ikon-képsorozatból ez az egy készült.
 
A Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3. 2013. augusztus 27. (kedd) 18.00 óra
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >