Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jótékonysági amatőr tenisz csapatverseny hétvégén a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. szeptember 13.

Első ízben, hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az Ecotype Jótékonysági Amatőr Tenisz Csapatversenyt szeptember 14-15-én a Bregyó Sportcentrumban. A Szent István Emlékévhez kapcsolódó programra csütörtökig lehet nevezni, a befolyó pénzt a győztes által kiválasztott civil szervezetnek ajánlják fel. – hangzott el a programot ismertető sajtótájékoztatón.

 

„A Szent István Emlékévnek óriási közösségformáló ereje van. Ez többek között abban mutatkozott meg az elmúlt hónapokban, hogy rengetegen vettek részt a kulturális és sportrendezvényeinken. Fontos, hogy mindenki részesüljön a város értékeiből. A hétvégi teniszverseny jó példája annak, hogy a sporttársadalom ismét nagy erőfeszítést tesz a rászorulók támogatására. Köszönetünket fejezzük ki a szervezőknek és a szponzoroknak, hogy lehetővé tették a torna megrendezését.” – nyilatkozta a sajtótájékoztatón Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok.

 


 

„Mi a jótékonysági tenisztorna megrendezésével járulunk hozzá a Szent István Emlékévhez. Külön öröm számunkra, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a szponzoraink első szóra vállalták a verseny lebonyolítását és a rendezvény támogatását, amiért köszönettel tartozunk! Terveink szerint ezentúl minden évben megrendezzük a tornát.” – hangsúlyozták Galambos Gábor és Kiss Attila főszervezők. Elmondták: minden forduló két egyéni és egy páros mérkőzésből áll, a versenyzők egy nyert szettre játszanak.  A tornán azok vehetnek részt, akik sem az országos bajnokságban, sem a Magyar Tenisz Szövetség ranglistáján nem szerepelnek, de jelentkezhetnek az 50. életévüket betöltött profi játékosok is. Szombaton kerül sor a csoportmeccsekre, vasárnap a továbbjutók egyenes kieséses rendszerben folytatják a küzdelmeket. A jelentkezéseket szeptember 12-ig, csütörtökig fogadják az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  email címen, vagy a +36 30 558 2660 és a +36 30 377 0500-ás telefonszámokon. Nevezni egyedülálló módon véradással is lehet.

A verseny névadó szponzora, az épületgépészettel, épületenergetikával és a megújuló energetikával foglalkozó Ecotype Kft. nagy örömmel fogadta a felkérést a torna támogatására.Hegedűs Viktor ügyvezető a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: „A környezetvédelem és a megújuló energiák ügye iránt elkötelezett polgárok fogékonyak a jótékonyság és a társadalom megsegítése iránt is, ezért tartottuk fontosnak a torna szponzorálását. Cégünk ezzel a versennyel indítja el új, „A jövődért teszem fel” című támogatási programját, melynek lényege, hogy minden egyes, megújuló energetikával működő rendszer felszerelése után egyszeri, pénzbeli támogatást nyújtunk a Székesfehérváron, vagy környékén működő utánpótlás sportszervezeteknek. A támogatott egyesületet a vásárlók fogják kiválasztani”. 

 


 

„A sport többször bebizonyította, hogy hidat képez, és összehozza a gazdasági élet és a társadalom szereplőit. Ezt felismerve számunkra is fontos üggyé vált, hogy hozzájáruljunk az amatőr tenisztorna megrendezéséhez.” – nyilatkozta Majdán Ervin, a Regál Nyomda és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője. Szavai szerint a kijelölt szervezetek valóban rászorultak és méltóak a támogatásra, így a nevezési díjakból befolyó pénz valóban jó helyre kerül.

Székesfehérvár Önkormányzata egy listát állít össze a támogatható szervezetekről, közülük a torna győztese választja ki azt, amelynek felajánlja a díjat. A támogatásban részesülő alapítványok, egyesületek száma a befolyt összeg mértékétől is függ.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >