Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Balesettel és tűzzel indult a hét Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. szeptember 10.

Image Egy kigyulladt melléképülethez és egy közlekedési balesethez kérték a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeinek segítségét tegnap reggel és délelőtt. Csákberényben egy szalma- és szénatároló borult lángba, Csákberény közelében egy személygépkocsi borult fel.

 
Kora reggel Bakonycsernyére riasztották a móri önkormányzati és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat. A Kuruc utcai családi ház udvarán egy körülbelül tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképület gyulladt ki. A lakók a katasztrófavédelem egységeinek kiérkezése előtt kerti locsolóval próbálták eloltani a tüzet. A lángokat végül a tűzoltók fékezték meg. A tűzben a cserépfedésű tároló, és a benne lévő szalma- és szénabálák megsemmisültek. Személyi sérülés nem történt.
 
A délelőtti esőben Csákberény és a Gánt-Csákvár-Zámoly körforgalom között tért le egy személygépkocsi az útról és a tetejére borult. Az autó vezetőjét és utasát a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés részeként a székesfehérvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították a személygépkocsit ás áramtalanították.
 
< Előző   Következő >