Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow FEHÉRVÁR HANGJA 2013
FEHÉRVÁR HANGJA 2013 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. szeptember 13.

Image A két évvel ezelőtti nagysikerű verseny után ismét útjára indul a fehérvári tehetségkutató verseny.

 
A két évvel ezelőtti nagysikerű verseny után ismét útjára indul a Fehérvár Hangja - jelentette be Cser-Palkovics András polgármester, a rendezvénysorozat fővédnöke. A tehetségkutatóval kapcsolatos tudnivalókról Pély Barna zsűrielnök, Hagymásy András, a szervező Fehérvár Médiacentrum ügyvezetője, valamint a főtámogató Panorama Offices képviseletében Kis-Marton Vidor ügyvezető számolt be. Az eseményen jelen volt Lovas Petra, az első széria győztese is.
 
2011 őszén azt ígértem, hogy az év egyik legnagyobb szenzációja lesz a Fehérvár Hangja - emlékezett vissza Székesfehérvár polgármestere a verseny kezdetére. Cser-Palkovics András hozzátette, a zenei tehetségkutató egykori versenyzői közül többen is komoly sikereket értek el: Kelemen Örs a Spirit tagjaként, Schoblocher Barbi a Blahalouisiana énekesnőjeként országos ismertségre tett szert, Lovas Petra pedig saját zenekarával rendszeres fellépője a város és Fejér megye rendezvényeinek.
 
Az ítészek jól összeszokott, négyfős csapata ebben az évben ötfősre bővül, így a fiataloknak Pély Barna zsűrielnök mellett Kelemen Angelika jazz énekesnőt, Váradi Eszter Sára színésznőt, Vörös Tamás jazz zenészt valamint Quintus Konrád színészt kell meggyőzniük tehetségükről.
 
Amint Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum Kft. ügyvezetője elmondta, a jelentkezés feltételei megegyeznek a két évvel ezelőttivel. Azokat a 14 és 25 év közötti fiatalokat1 várják, akik Fejér megyei lakcímmel2 vagy a 2013/14-es tanévben Fejér megyei oktatási intézmény nappali vagy levelező tagozatán tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. A jelentkezési határidő 2013. október 4.
 

 
 
A részvételhez szükséges minden tudnivaló elérhető a www.fehervarhangja.hu oldalon és a www.facebook.com/fehervarhangja címen.
 
A megmérettetés ezúttal is három fordulóból (válogató, elődöntő és döntő) áll majd. Októberben a Vörösmarty Színház Pelikán termében még zenei kíséret nélkül kell bizonyítaniuk a fiatal énekeseknek. A novemberi második fordulóba már csak 24 versenyző mehet tovább, hogy az Alba Pláza színpadán, élő közönség előtt mutassa meg tehetségét.
 
A Fehérvér Hangja döntőjére - a 12 legjobb énekes részvételével - december 7-én kerül majd sor a Vörösmarty Színházban, egy igazán látványos show keretében. Pély Barna kiemelte: a cél idén is a valódi tehetségek felkutatása. Mint mondta, a Fehérvár Hangja igazi gyöngyszemeket hozott a felszínre 2011-ben, és bízik abban, hogy ezúttal sem lesz másként. A zsűri elnöke nem csak a zenei előképzettséggel rendelkezőket biztatja a jelentkezésre, hiszen rejtett kincsek bárhol lehetnek.
 
Egy varrógép mögött is, ahogy azt Tóth Mercédesz esete bizonyította két éve. A verseny főtámogatója a Panorama Offices, amely életre szóló élménnyel szeretné megajándékozni a verseny győztesét - mondta el Kis-Márton Vidor ügyvezető igazgató. A fődíj ugyanis egy két főre szóló élménydús utazás lesz a cég hazájába, Hollandiába.
 
A több hónapon át tartó programsorozatról minden információt megtalálnak az érdeklődők a verseny hivatalos honlapján (www.fehervarhangja.hu.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >