Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hogyan legyünk sikeresek a munkában, hogyan kommunikáljunk jól a családban? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 24.

Image Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával 2013.09.25-én, szerdán kommunikációs tréningre és vállalkozóvá válást segítő tájékoztatóra várja az érdeklődőket a SZÉNA Egyesület.

 
A 9 órától kezdődő tréning célja, hogy segítse az óvodás és iskolás-korú gyermekeket nevelő szülőket a megfelelő kommunikációban és a családon belüli konfliktusok hatékony kezelésében.
 
A Séllei Györgyi mediátor által vezetett 5 alkalomból álló foglalkozás során, a résztvevők elsajátíthatják a sikeres és hatékony kommunikációs technikákat. A 14 órakor kezdődő vállalkozóvá válást segítő tájékoztatón felfedik a sikeres vállalkozók 21 titkát.
 
Ebben a műhelymunkaszerű előadásban rávilágítanak és tudatosítják azokat a viselkedésmintákat, melyek folyamatos gyakorlásával bárki odaérhet, mint azok a sikeres vállalkozó társaik, akik teljesítették azokat a kihívásokat, melyek a csúcsra vitték őket.
 
Választ kaphatnak arra is, hogy valóban van-e csúcs? És ha nincs, akkor mi van helyette?
 
Megvizsgálják, mi kell a fegyelemhez, hogyan találják meg a bennük élő zsenit, milyen körökben forogjanak, milyen hatással van fizikális kondíciójuk az üzleti sikerünkre, hogyan lehetnek döntésképesek és tett-orientáltak, mit tegyenek a kudarccal és hogyan sajátítsák el a kitartás művészetét.
 
A tájékoztatót Bácskai Zsuzsanna, Székesfehérvári vállalkozónői klub nagykövete tartja
 
A programok helyszíne: Civil Műhely (Balatoni út 8.)
 
Bővebb információ a www.szena.hu oldalon található, illetve a SZÉNA irodájában, a 22/952-743-as telefonszámon, valamint a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen kérhető.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >