Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A héten már itthon is játszunk
A héten már itthon is játszunk Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2013. szeptember 24.

Image Két mérkőzés Horvátországban, egy próbajátékos, és több kérdés – ez a pillanatnyi helyzet. Győztek is, vesztettek is Porecsben Supoláék.

 

A két orosz csapat közül az elvileg magasabban jegyzettet megvertük, vasárnap viszont vereséget szenvedtünk az Irkutszktól. A héten két újabb edzőmeccs jön, végre hazai pályán is láthatjuk a csapatot.
 
 
A közönség eddig nem láthatta az átalakuló bajnokcsapatot, amely büszkén viselheti ezt a címet, de valójában alig fog emlékeztetni a „Grand Slamet” begyűjtő együttesre. Ez már akkor nyilvánvalóvá vált, amikor sorra távoztak a játékosok, átalakult a szakmai stáb és minden tekintetben új munka kezdődött. Hogy hol tart, az a szurkolók számára mérkőzéseken lesz lemérhető - szombatig kell várni az első hazai találkozóra, amikor a Komarno ellen játszik edzőmeccset a Frade-csapat.
 
A magunk mögött hagyott hétvégén Porecsben előbb legyőzött egy másodosztályú orosz gárdát az Alba (79-56 a Temp Sumz ellen), majd kikapott egy papíron alacsonyabban jegyzettől, az Irkutszktól (81-85). Nem mellékes, hogy utóbbi riválist az ismét nagy favoritnak számító Szolnok egy héttel korábban 16 ponttal verte.
 
A formális logika hívei ez alapján máris gyengébbnek ítélhetik a fehérvári csapatot az Olajnál, de várjunk még a végleges véleményalkotással. Egyrészt a sportban, ez oly sokszor bebizonyosodott, nem minden a logika, másrészt szeptemberben még semmit nem lehet mondani a jövő májusról… Az sem biztos, hogy a jelenlegi keret áll majd akkor is egyik vagy másik edző rendelkezésére, mást ne mondjunk, nálunk jelenleg is próbajátékon van egy center. Hamarosan eldől, hogy Deshown Painter kap-e szerződést a sérült térde miatt elküldött Franklin helyén, vagy jön egy újabb jelölt.
 
Szerdán a Komarno ellen idegenben lépünk fel (18 óra), aztán szombaton a VOK-ban játszik a csapat, 20 órától szintén a révkomáromiakkal. Azon a  találkozón várhatóan már lehet vásárolni az ideiglenes otthonunkba rendezendő meccsekre érvényes bérletekből - ahogy korábban jeleztük, korlátozott számban bocsát ki ezekből a klub.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >