Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Besurranót fogtak el a Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 26.

Image A tulajdonos által eldugott pótkulccsal ment be a tolvaj háromszor is a házba.

 

Cecén, a Széchenyi utcában lakó egyik család meglepetten tapasztalta, hogy 2013. szeptember 21-én és szeptember 23-án is készpénz tűnt el házukból akkor, amikor nem voltak otthon. Mivel behatolásnak semmi nyoma nem volt, ezért szeptember 24-én délelőtt a család egyik tagja elbújt a ház udvarán álló külső mellékhelyiségben, hogy kiderítse, hogyan kél lába a pénzüknek. Nem sokáig kellett várni, mert rövid idő elteltével egy ismerős férfi - aki korábban alkalmi munkásként segédkezett a családnál - jelent meg az udvaron. Határozott léptekkel ment a rejtekhelyhez, ahová a háztulajdonos a pótkulcsot eldugta. Elővette a kulcsot, és azzal nyitotta ki a ház ajtaját.

A család rejtőzködő tagja ekkor rázárta az ajtót az odabent pénz után kutató férfira, majd hívta a Sárbogárdi Rendőrkapitányságot.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták K. István 22 éves helyi lakost, akit azt követően előállítottak a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd szabadon bocsátották. A fiatal férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett és elmondta, hogy amikor korábban ott dolgozott, akkor leste ki, hogy a tulajdonos hová rejti el a kulcsot és azt felhasználva jutott be a házba mindhárom alkalommal.

 

 
< Előző   Következő >