Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Évadnyitó mulatság a Vörösmarty Színházban
Évadnyitó mulatság a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.

Image Zenés-táncos mulatsággal, divatbemutatóval, kulisszajárással, fotósarokkal, játékokkal és finom lecsóval várják a színházbarátokat a szeptember 28-ai évadnyitó mulatságra.

 
A hagyományokhoz híven idén is csatlakozik a Vörösmarty Színház a Lecsófőző Vigassághoz: szeptember 28-án, szombaton tartják az évadnyitó mulatságot.
 
A színház lecsófőző csapata reggel 9-kor üt tábort a tavalyi helyen, az Országzászló térrel szemben.
 
Szombaton délelőtt a színházban is beindul a mulatság. 10 órától a színház előtt szilvásgombócos-célbadobó játékkal várják a kicsiket és nagyokat, lesz arcbebújtatós paraván, melynek segítségével bárkit a bakterházba varázsolnak, a színházrajongók pedig tesztelhetik, mennyit tudnak a színházról – őket totóval várják.
 
11 órától Gáspár Sándorral, 15 órától pedig Tűzkő Sándorral kulisszajárást indítanak.
 
Aki részt szeretne venni a bejáráson, részvételi szándékát a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen jelezheti (névvel, létszámmal és kiválasztott időponttal együtt).
 
16 és 18 óra között a színház előcsarnokában fotósarok várja azokat, akik szívesen belebújnának a legszebb jelmezekbe, és díszletek és kellékek között fotózkodna. A színház előtt ismét felépül a színpad, ahol 14.30-tól zenés-táncos összeállítással kedveskednek a színházbarátoknak.
 
A Megadance tánccsoport bemutatót tart, fellép a Hungarikum együttes, Lábodi Ádám és zenekara Radnay Csillával, ismét hallhatjuk A dzsungel könyve legnépszerűbb dalait, Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi és Keller János pedig zenés összeállítással várja a nagyérdeműt, sőt, egy igazi színházi divatbemutatót is tartanak.
 
A hagyományokhoz híven idén is lesz játék: aki helyesen válaszol Makranczi Zalán műsorvezető kérdéseire, belépőt nyerhet az új évad előadásaira.
 
A Pelikán Kamaraszínházban 17 órakor tartják a Cyber Cyrano című előadás bemutatóját, 19 órától pedig a nagyszínpadon Indul a bakterház!
 
A jegyiroda egész nap, 10-től 19 óráig nyitva tart. 14.10-től a városi nagyszínpadon Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágereket énekel.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >