Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hoki kapu alakú buszmegálló az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnoknál
Hoki kapu alakú buszmegálló az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 27.

Image Szurkolói kezdeményezésre egy hoki kapu felnagyított mása várja mostantól a SAPA Fehérvár AV19 mérkőzéseire érkező szurkolókat. A speciális buszmegállót az Alba Volán Zrt. szakemberei készítették el. A kapu sajtónyilvános bemutatóján részt vett Mészáros Attila tanácsnok, Ocskay Gábor szakosztály igazgató, a menedzsment részéről Gál Péter Pál és Tóth István, az Alba Volán Sport Klub társelnöke.

 

A SAPA Fehérvár AV19 hoki csapat szurkolói nagyon kreatív ötlettel álltak elő: a jégcsarnoknál lévő buszmegálló legyen hoki kapu alakú. Az elgondolást tett követte, és egy komoly összefogásnak köszönhetően megvalósították elképzelésüket. 

Székesfehérváron mindig is próbálták a lehető legjobban kiszolgálni a szurkolókat, akik szép számban szoktak kilátogatni a Raktár utcai hokipályára, amikor a városi kedvenc, a Sapa Fehérvár AV19 játszik aktuális ellenfelével. Rengetegen busszal érkeznek az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokhoz, a klub pedig egy szurkolói ötlet megvalósításával igyekezett feldobni a közeli megállót.

 


 

 

A hoki kapu alakú megállóban Bálizs Bence és Rajna Miklós, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongcsapat két kapusa várta az érkezőket a csütörtöki ünnepélyes átadáson. Mészáros Attila tanácsnok a helyszínen elmondta: „ Ez a buszváró szimbóluma annak, hogy a klub, a szurkolók együtt élnek a várossal, jó közösséget alkotnak.  A fejlesztések elindultak ezen a környéken, hiszen nagyon fontos, hogy a csarnok és közvetlen környezete megújuljon. Ennek első lépcsője volt a Saára Gyula-programban elvégezett Raktár utcai útfelújítás. A következő lépés a Mártírok útja lesz, a közbeszerzési eljárások lefolytatása után várhatóan tavasszal indulnak el a munkálatok. A „C” pályának nevezett jégkorongcsarnok megépítésének előkészítése folyamatban van, várhatóan tavasszal ennek a munkálatait is el tudjuk kezdeni.”- tette hozzá a tanácsnok.

Gál Péter Pál jégkorong szakosztály menedzsmentje nevében köszönetet mondott a szurkolóknak, az Alba Volán Zrt.-nek és Székesfehérvár Önkormányzatának, valamint a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft munkatársainak az összefogásért, aminek köszönhetően megszépül a csarnok és annak tágabb környezete. Mint kiemelte:  „ A jövő évben, a Mártírok út felújításával összhangban, szeretnénk átalakítani az út túloldalán lévő buszmegállót is hoki kapu alakúra.  A közös munkában résztvevőket, az együtt gondolkodókat az a cél vezérli, hogy a csapatot egy még sikeresebb buzdítással elindítsuk azon az úton, amit a menedzsment egyébként kijelölt nekik a fiatalítás mellett, hogy időről időre szép eredményekkel örvendeztessenek meg bennünket.” – hangsúlyozta Gál Péter Pál.

 


 

 

„Négy-öt évvel ezelőtt a Sóstói Stadion elé álmodtunk meg egy focikapuhoz hasonló buszmegállót, amely szíves fogadtatásra lelt. Akkor azonban még saját házunk táján nem merült fel ez az ötlet. Most a szurkolók kérésére készítettük el példás összefogással ezt a kaput, amelynek nagy sikere van.” – mondta Tóth István, az Alba Volán Sport Klub társelnöke.

A buszmegálló mostantól egyértelművé teszi, hol is kell leszállni a tömegközlekedési eszközről a meccsre . A jövőről szóló tervek szerint a „pálya” másik oldala sem marad kapu nélkül.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >