Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét a dobogó tetejére repültek a Főnixes lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. október 01.
Remekül kezdték az őszi szezont a FŐNIX SE versenyzői Ajkán egy rangos területi pontszerző viadalon. A fehérvári rock and roll sporttánc egyesület ifjú reménységei két aranyérem mellett több értékes helyezést is elkönyvelhettek az Ajka Kupán.
 
"A második félév első megmérettetésére egyesületünk összes formációja új koreográfiával és új felállásban készült. A LIPSTICK néven szereplő felnőtt kisfomációnk sem az elődöntőben, sem a döntőben nem talált legyőzőre, így újra a dobogó legfelső fokára állhatott! Ezzel az eredménnyel továbbra is stabilan vezetik a nyugat-magyarországi területi ranglistát, ők Dunántúl legjobb felnőtt kisformációja jelenleg" - mondta a Főnix SE elnöke, Benedek Dóra.
 

 
A klubvezető hozzátette: a Lipstick tagjai legközelebb október 19-én egy országos versenyen lépnek színpadra, a Pretenders nagyformáció táncosaiként pedig ezt megelőzően a Videoton következő hazai mérkőzésén, az Újpest elleni derbi szünetében találkozhatunk velük október 6-án vasárnap este a Sóstói Stadionban.
 
LIPSTICK: Dongó Vivien, Lenovics Vivien, Ökrös Kinga, Rezván Nikolett, Rédey Eszter, Told Lilla Junior kisformációs kategóriában az ANGEL SMILE képviselte a fehérvári egyesületet. A csapat már a selejtezők után is első helyen állt, melyet a döntő után is sikerült megtartani, így a lányok megerősítették ranglista vezető helyüket: ezzel továbbra is ők Nyugat-Magyarország legjobb junior kisformációja!
 
Legközelebb a lányok országos versenyen mérettetnek meg október 26-án, de addig is október 6-án, a Móri Bornapok nagyszínpadán is találkozhat a közönség a bajnokcsapattal!
 

 
 
ANGEL SMILE: Elbert Laura, Kaibás Kitti, Kovács Vivien, Megyesi Veronika, Pápai Molli, Sebesi Daniella A Children táncosokra is legalább ennyire büszkék a Főnixnél, nagyon szépen teljesítettek Ajkán.
 
A POPCORN children kisformáció a 10. helyen végzett, bár Benedek Dóra szerint a döntőben lett volna a helyük.
 
A MONSTER HIGH children nagyformáció kisebb kalandot élhetett meg, pedig cseppet sem vágytak rá a lányok, ugyanis a csapat 10 fővel érkezett a Veszprém megyei helyszínre, ám egy rajtuk kívül álló igazolási probléma miatt végül csak 9 táncossal léphetett színpadra, így az 5. helyen végeztek, holott a dobogóra is komoly esélyük lett volna.
 

 
 
POPCORN: Belegrai Viktória, Bencsik Dorina Lili, Kaibás Kinga, Kaposi Nóra, Krégl Flóra, Majorosi Virág
 
MONSTER HIGH: Belegrai Viktória, Bencsik Dorina Lili, Bors Dia, Első Jázmin, Kaibás Kinga, Kaposi Nóra, Krégl Flóra, Kun Dorottya, Majorosi Virág, Szabó Flóra
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >