Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tóth ösztöndíjra pályázhatnak a diákok
Tóth ösztöndíjra pályázhatnak a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. október 08.

Image Jó tanuló, anyagilag nehéz körülmények között élő, általános iskolai, valamint közép- és felsőfokú oktatás keretében tanulók támogatása az ösztöndíj alapítvány célja.

 

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet a 2014-es évre. Az Alapítvány célja, hogy anyagilag támogasson általános- és középiskolai tanulókat, valamint egyetemi és főiskolai hallgatókat tanulmányaik folytatásában. Támogatásban azon székesfehérvári lakosok gyermekei részesülhetnek, akik jó tanulmányi eredményt érnek el, valamint anyagi és családi körülményeik miatt az ösztöndíjra rászorulnak.

A pályázati lap beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (az általános és középiskolákban az osztályfőnököktől kérhető).

A pályázatokat - a kért mellékletekkel - 2013. október 31-ig lehet leadni az Ügyfélszolgálati Irodán, vagy postán megküldeni a kuratóriumnak címezve („Tóth Ösztöndíj” - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.). Az általános és középiskolákban az osztályfőnökök gyűjtik össze a pályázati lapokat és osztályfőnöki ajánlással továbbítják őket a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriumához.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >