Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vádemelés a fehérvári pénztárcatolvaj ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 08.

Image A sértett gyors lábú és éles szemű barátja lett a tolvaj veszte. Befejezte a nyomozást a rendőrség.

 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. szeptember 6-án délután érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, a Piac téren lévő gyorsétterem parkolójában egy fiatal férfi ellopta egy nő táskáját a benne lévő pénztárcával együtt.
 
A sértett egyik ismerőse azonban észrevette a lopást és a fiú után futott. A menekülő tolvaj futás közben eldobta az ellopott értékeket, de az üldözője utolérte és megállította. Akkor azonban megszólalt a fiú zsebében a mobiltelefonja. Az ügyetlen tolvaj zavarában nemcsak a telefonját, hanem vele együtt igazolványát is kivette, aminek külső oldalára is rá volt írva vezetékneve. Ezt a sértett ismerőse látta és megjegyezte.
 
A tolvaj fiúnak végül sikerült elmenekülnie, de hiába, mert a neve alapján megtalálták őt az egyik közösségi oldalon, ahol a sértett a fényképét megnézve egyértelműen azonosította.
 
A járőrök a lakásán fogták el E. Patrik 21 éves helyi lakost és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rendkívül gyorsan, 30 napon belül befejezte a nyomozást a fiatal gyanúsítottal szemben és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.
 
< Előző   Következő >