Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Csajok a kormány mögött Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 14.

Image Női sofőrök versenyeztek Dunaújvárosban.

 
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság hagyományteremtő szándékkal közlekedésbiztonsági versenyt rendezett nők számára. A megmérettetésen háromfős csapatok indulhattak, ahol a tagok mindegyikének gépjárművezetői engedéllyel kellett rendelkeznie.
 

 
 
A rendezvényt a Dunaújvárosi Rendőkapitányság konferenciatermében Vörös Ferenc r. ezredes, Fejér megye rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg. Örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Dunaújvárosban évek óta rendszeresek a különböző közlekedésbiztonsági programok, amiket az utóbbi időben újabb ötletekkel színesítenek.
 
A házigazda Nagy Zoltán r. ezredes, dunaújvárosi rendőrkapitány minden résztvevő hölgynek sok sikert kívánt a versenyhez. A csapatok mindegyik tagjának először KRESZ tesztet kellett kitöltenie, majd ezt kôvetően gyakorlati tudásukról kellett számot adniuk.
 

 
 
A csapat két tagjának az Interspar parkolójában kialakított ügyességi pályán kellett végigmenniük, míg a csapat harmadik tagja gépjárművezető-oktató és vizsgabiztos jelenlétében kellett, hogy 30percet vezessen forgalomban.
 
A versenyt a VÉD-SZ Kft. csapata nyerte. Második lett az Interspar csapata, míg harmadik a Pálhalmai BV csapata. Rajtuk kívül részt vettek még a versenyen mentők, rendőrök és csapatot állított ki a Pálhalmai Agrospeciál Kft. Is.
 

 
 
Az ügyességi pályán legjobban Gattháné Wéber Edina teljesített, a Pálhalmai Agrospeciál Kft. csapatából. A KRESZ teszt kitöltése Pataki Andreának sikerült a legjobban, a VÉD-SZ Kft. csapatából.
 
A rendezvény segítői voltak: Fazekas Attila, Baksai István, Trautmann Tamás, Primász Péter szakoktatók, NKH, AU-Tóth Autósiskola , GG Számítástechnikai Szervíz, Pannon Polgárőrség, Városvédő Polgárőrség.
 
< Előző   Következő >