Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kemény edzésmunka után kiütés: Szűcs Gergő nyert a hatvani versenyen
Kemény edzésmunka után kiütés: Szűcs Gergő nyert a hatvani versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Profikempo   
2013. október 16.
MMA szabályrendszerben lépett szorítók közéSzűcs Gergő, aszékesfehérvári Profi Kempo Akadémia (PKA) sportolója a hétvégén, Hatvanban. A mindössze 23 éves harcos kéthónapos felkészülésének lett kiütéses győzelem a gyümölcse.
 
 
Kiütötte ellenfelét Szűcs Gergő, a fehérvári Profi Kempo Akadémia (PKA) sportolója azon a többi között box és K­1 kategóriákat is felvonultató profi gálán, amelynek az elmúlt hétvégén adott otthont Hatvan. Szűcs a ­75 kg­os súlycsoportban, a korábban 14 meccséből 11­et megnyert Pogár Máriusz ellen bunyózott.
 
A profi kempo magyar bajnok Szűcs az első menetben előbb földre vitte, majd nagy erejű ütésekkel kiütötte Pogárt, viszonylag hamar véget vetve a párharcnak. A PKA fightere két hónapon át készült intenzíven erre a tornára.
 
„Ellenfelem már rutinos és ismert személy a magyarországi MMA versenyeken. Nem tagadom, nagyon izgultam, mert mindenképpen nyerni akartam. Rengeteget edzettem, mégis úgy érzem, hogy elsősorban a motiváltságomnak köszönhetően tudtam nyerni.” ­ értékelte saját teljesítményét a fekete öves kempo mester.
 
A székesfehérvári Profi Kempo Akadémia Szűcs Gergő mellett egy másik összecsapáson is érdekelt volt.
 
Az élete első MMA­meccsét vívó Györe Zsoltnak nem sikerült nyernie a ­90 kg­os súlycsoportban, ugyanakkor nem okozott csalódást a hazai közegben bunyózó Orosz Bertold ellen.
 
„Erős és tapasztalt volt az ellenfelem, ennek ellenére nagyon szoros volt a küzdelem, nagy ütéseket kapott ő is, illetve én is. Köszönöm Takács Attilának a lehetőséget, úgy érzem, kezdetnek nem volt rossz ez a meccs.” ­ vélekedett Györe Zsolt.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >