Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pályaválasztási kiállítás Székesfehérváron
Pályaválasztási kiállítás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 16.

Image Pályaválasztási kiállítás szervezésével segíti a továbbtanulás, elhelyezkedés előtt álló fiatalokat a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja. Az október 18-19-én a Türr István Képző és Kutató Intézet Székesfehérvári Igazgatóságán megrendezésre kerülő eseményen a pályaválasztók és pályamódosítást tervezők egyaránt tájékozódhatnak a lehetőségekről. Fiatalokat és felnőtteket is szívesen látnak a szervezők. A rendezvényt Földi Zoltán, a Humán Közszolgálati Szakbizottság elnöke nyitja meg.

 

Tanárok, szülők és diákok egyaránt ismerik a pályaválasztás jelentőségét. Olyan lépés ez, amely egy életen át elkísér, fontossága megkérdőjelezhetetlen. Dönteni tehát a lehető legjobban kell, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy pontos és széleskörű ismeretekkel rendelkezzünk a kínálkozó lehetőségeket illetően. A lehetőségek bemutatása, ezáltal a helyes döntés elősegítése a most megrendezésre kerülő kiállítás egyik célja. 

 

 


 

A ”Pályakörkép 2013” október 18-án és 19-én a Türr István Képző és Kutató Intézet Székesfehérvári Igazgatóságának épületében várja a látogatókat. A Pályaválasztási Kiállításon közel 70 kiállító, köztük 5 munkáltató bemutatkozása várható. A kétnapos rendezvényen a különböző oktatási intézmények is lehetőséget kapnak arra, hogy az általuk végzett tevékenységeket, a náluk oktatott szakmákat ismertessék. A szakbemutatóval és információs börzével egybekötött rendezvényen az érdeklődők átfogó ismereteket szerezhetnek az egyes szakmákon túl az oktatási intézményekről, a továbbtanulási és munkavállalási lehetőségekről. A gyakorlati szakképzés lehetőségeiről és feltételeiről a kiállító iskolák, kamarák és a gyakorlati képzést biztosító munkáltatók bevonásával segítik a kilátogatók ismereteinek bővítését.

A rendezvényt a diákok által összeállított színvonalas kulturális programok kísérik, kihelyezett osztályfőnöki órákat szerveznek és üzemlátogatásra is lehetőség nyílik. Emellett látványos bemutatókat tart a Magyar Honvédség, a Rendőrség és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >