Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Forgalomterelés október 22-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 22.

Image Az Október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezés miatt 2013. október 22-én, kedden 8.30 órától 10.00 óráig a Budai út - József Attila utca - Deák Ferenc utcai csomópont teljes szélességben lezárásra kerül. Javasolt kerülő útvonal a Budai úton a városból kifelé haladóknak: a Teleki Blanka Gimnáziumnál jobbra a Prohászka Ottokár utcára, vagy balra a Várkörútra.

 

A fenti időszakban az érintett távolsági, helyközi és helyi autóbuszjáratok módosított útvonalra kényszerülnek. A forgalomterelés idején járatok a Gáz utca /helyi járatok esetében: Budai út, Gáz utca/ elnevezésű megállóhelyet nem érintik, ezért a városközpont felöl érkező járatok részére ideiglenes megállóhelyként a Lövölde utcában a Budai útra kanyarodó ívében, míg ellenkező irányban a szóban forgó csomópont Lövölde utcai ágán rendszeresített helyi megállóhely vegyes megállóhelyként kerül kijelölésre. 

 

 


 

A távolsági és helyközi autóbuszjáratok mindkét irányban aSzéchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek. 

A helyi autóbuszjáratok közül a 

"14"-es vonal járatai mindkét irányban a Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u. - terelőútvonalon közlekednek és a terelőútvonalon kijelölt megállóhelyeken állnak meg. A járatok a Távírda u. elnevezésű megállóhelyet nem érintik. 

"22"-es vonal járatai mindkét irányban a Várkörút – Rákóczi u. – Gáz u. terelőútvonalon közlekednek és az ott rendszeresített megállóhelyeken állnak meg. A járatok a Távírda u. elnevezésű megállóhelyet nem érintik, valamint a Jancsár u. irányába közlekedő járatok a Budai úton lévő Budai út, Gáz u. elnevezésű megállóhely helyett a Gáz u.-ban lévő megállóhelyen állnak meg. 

„23”-as vonal Jancsár u. irányába közlekedő járatai (a Videoton Ipari Park irányába közlekedő járatok útvonalával megegyezően) a Gáz u. – Rákóczi u. terelőútvonalon közlekednek. A járatok a Budai úton lévő Budai út, Gáz u. elnevezésű megállóhely helyett a Gáz u.-ban lévő megállóhelyen állnak meg. 

"31"-es vonal járatai mindkét irányban a Prohászka O. u. - Várkörút - Rákóczi u. módosított útvonalon közlekednek. A forgalomterelés ideje alatt a járatok az Árpád u.-i és a Budai út, Deák F. u.-i megállóhelyeket nem érintik. A járatok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken állnak meg. 

"32"-es vonal járatai mindkét irányban a Lövölde u. - Gáz u. - Széna tér terelőútvonalon közlekednek. A járatok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken állnak meg, az Árpád u., Budai út, Deák F. u. valamint a Fehérvár Áruház megállóhelyeket nem érintik. 

„42”-es vonal járatai mindkét irányban a Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek és a terelőútvonalon kijelölt megállóhelyeken állnak meg. A Távírda u. elnevezésű megállóhelyet nem érintik. 

"43"-as és "44"-es jelzésű autóbuszvonalak járatai Lövölde u. - Horvát I. u. terelőútvonalon közlekednek és az ott kijelölt megállóhelyeken állnak meg. A Távírda u.-i megállóhelyet nem érintik. 

A terelés miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges. 

Az érintett helyi autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített valamennyi autóbusz-megállóhelyen megállnak. 

A Gyümölcs utca megváltozott forgalmi rendje miatt október 22-én 08.00 órától kb. 10.00 óráig a Budai út városból kifelé haladó irányú forgalmát a Károly János utcába és a Kégl György utcába terelik.

 
< Előző   Következő >