Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Főigazgatói szemle az igazgatóságon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. október 22.

Image A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy szemlét tartott a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon

 
A főigazgatót az igazgatóság és a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állománya fogadta.
 
Ezt követően rövid megbeszélésre került sor, amelyen részt vett Dr. Galambos Dénes a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Törő Gábor a Fejér Megyei közgyűlés elnöke, Magosi Lajos tűzoltó ezredes a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Dr. Varga Péter rendőr ezredes a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya.
 

 
A napirendi pontok sorában az igazgatóság vezetőivel folytatott kötetlen beszélgetést. Ennek során kiemelte az elmúlt időszak két legjelentősebb, katasztrófavédelmi műveletek sorát igénylő eseményét, a márciusi hóvihart és a júniusi dunai árhullámot.
 
A továbbiakban kitért szervezetünk aktuális kérdéseire, többek között az egységes segélyhívó-rendszer bevezetésére, a hatósági jogkörök bővítésére, amely magába foglalja a kéményseprő-ipari és a hulladékszállítási szolgáltatások ellenőrzését, felügyeletét.
 
Szó esett a jövő évben induló hazai fejlesztésű és gyártmányú tűzoltó gépjárművekről, valamint a felvetődött témákra reagálva kifejtette a közeljövőben a katasztrófavédelemre váró feladatokat.
 
< Előző   Következő >