Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AGRÁRGAZDASÁGI BIZOTTSÁG ALAKUL SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. november 05.

Image A minél szélesebb körű társadalmi egyeztetés színterei lehetnek a települési agrárgazdasági bizottságok, amelyek megalakításáról a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Alapszabálya rendelkezik. Ennek megfelelően a NAK Alapszabálya értelmében Székesfehérvár Megyei Jogú Város települési agrárgazdasági bizottsága is megtartja alakuló ülését 2013. november 12-én, kedden 16.30 órától a Városház Dísztermében.

 

A megyei szervezetek és a szakmai kamarai osztályok mellett ezeken a testületeken keresztül kerülhet közvetlen kapcsolatba a gazdálkodókkal a kamara. Az önkormányzatiság fontos eleme, hogy a testület maga dolgozza ki a tagokkal való együttműködés helyi sajátosságokhoz igazodó formáit. A cél az, hogy a települési agrárgazdasági bizottság a kamara tagjainak közvetlen érdekegyeztetési és képviseleti fóruma legyen, ahol első kézből informálódhatnak a kamara működéséről, terveiről és ahol elővezethetik elvárásaikat és igényeiket a szervezet munkájával kapcsolatban.
 
 Az alakuló ülés akkor lesz határozatképes, ha a tagok több mint fele jelen van. Az alakuló ülést – határozatképtelenség estén – azonos napirendi pontokkal az eredetileg kitűzött időpontot követő fél óra múlva 17 órakor újra megtartják. A megismételt ülés a jelen lévő tagok számára tekintet nélkül határozatképes lesz.
 
Az alakuló ülés helye: Városháza, Díszterem (Székesfehérvár, Városház tér 1.)
Az alakuló ülés ideje: 2013. november 12., kedd 16 óra 30 perc
 
 
Kérik a gazdálkodókat, hogy a települési agrárgazdasági bizottság megalakításának ülésére szíveskedjenek magukkal hozni a kamarai regisztrációs számot valamint a személyi adatokat igazoló okmányt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >