Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lopások, bántalmazások Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 11.

Image Lopások, bántalmazások Fejér megyében - Az elmúlt 24 óra történései...

 

Mór és Pusztavám között igazoltattak a járőrök 2013. november 10-én délelőtt egy fiatalembert és egy kisfiút. A felnőtt és a gyerek a 8127-es számú út felújítása miatt a közútkezelő cég munkatársai által kivágott fákat egy babakocsiba gyűjtötte össze. A rendőrök az igazoltatáskor egy fűrészt és egy közlekedési tábla tartó rudat is találtak náluk. A 28 éves árkipusztai férfit előállították a Móri Rendőrkapitányságra, míg a 12 éves fiút bekísérték oda. Az ügyben tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás. A rendőrök mindkettőjüket meghallgatták, majd a férfit szabálysértési őrizetbe vették.     

 

Bolti lopáson értek tetten 2013. november 10-én délelőtt egy székesfehérvári férfit. Az egyik megyeszékhelyi üzletben akart fizetés nélkül kivinni élelmiszert, amikor a biztonsági őrök ezt észrevették. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.    

 

Rendőrjárőrök Székesfehérvár, Széchenyi utcában fogták el J. József 49 éves székesfehérvári lakost 2013. november 10-én kora délután. A Rendőrségre ugyanis bejelentés érkezett arról, hogy a férfi egy másikat megütött, majd elvette tőle mobiltelefonját, és készpénzét, mert az tartozott neki. A bántalmazó adatait - elfogását követően - a rendőrök leellenőrizték, és megállapították, hogy ellene a Veszprémi Törvényszék elfogatóparancsa alapján a Balatonalmádi Rendőrkapitányság körözése van érvényben tartás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

Súlyos testi sértés bűntett kísérlete és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon P. József Pál 47 éves ercsi lakos ellen. A férfi 2013. november 10-én kora délután lakásukban összeveszett élettársával, majd őt 12 éves fiúk előtt fojtogatta, és a nála lévő szikével megpróbálta megvágni a nyakát. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették.   

 

 
< Előző   Következő >