Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Érmekkel hangoltak a magyar bajnokságra a Főnix táncosai
Érmekkel hangoltak a magyar bajnokságra a Főnix táncosai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. november 15.
Az elmúlt hetekben szinte futószalagon jöttek a rangos területi és országos megmérettetések a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület versenyzői számára. A fehérvári hölgyek kiválóan hangoltak a november végén (11.23, Vác, 11.30 Pécs) esedékes magyar bajnokságra, minden viadalról érmekkel és értékes helyezésekkel térhettek haza a különböző korosztályú formációk.

 

Az egyesület felnőtt kisformációs csapata, a Lipstick bronzérmes lett az I. KID Rock and Roll Kupán Veszprémben, majd az ifjabbak is kitettek magukért: a Balatonfüreden megrendezett V. TLC országos akrobatikus versenyen a mindössze második viadalán induló Monster High children nagyformáció a 10., az Angel Smile junior kisformáció a 6. helyen végzett.

Benedek Dóra tanítványai részt vettek az Óvár Kupa területi versenyen is, ahol a Monster High a 3., az Angel Smile, a Popcorn children kisformáció, és a Lipstick fentebb már említett lányai egyaránt a 2. helyen végeztek, így jó formában várják a legrangosabb hazai megmérettetést, a magyar bajnokságot.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >