Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
III. Jótékonysági Estély Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 03.

Image Már kaphatóak a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre szóló belépők a Tourinform Irodában. Az ünnepélyes évkezdésen jövőre két nemes célt is támogatnak a január 4-i esten befolyt felajánlásokból.

 

 

Immár hagyományosan, az új esztendő első szombatján rendezik meg a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt. Kulturális és gasztronómiai különlegességgel várják az est résztvevőit. A 2014. január 4-i rendezvény teljes bevételét jótékonysági célra fordítják.  

 

 

Belépőjegyeket a Tourinform Irodában lehet váltani. Az árak a vacsora és a műsor költségei mellett a jótékonysági célra felajánlott támogatást is tartalmazzák. A befolyt összegből két nemes célt támogatnak. Egy részével hozzájárulnak ahhoz a közadakozáshoz, amelyet a SAPA Fehérvár AV19 szurkolói kezdeményezésére indítottak el annak érdekében, hogy elkészüljön a város egykori jégkorongozójának, ifj. Ocskay Gábor egész alakos szobra. Az adományok másik részéből a fiatal zenei tehetségeket támogatják.

A III. Székesfehérvári Jótékonysági Estély 2014. január 4-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik a Magyar Király Szállóban. Az esten Miklósa Erika operaénekes és két mentoráltja, Tandi Flóra énekes és Szlama László, Junior Prima Díjas, kobozművész lép fel a Cserta Band(a) kíséretében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >