Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A csúcsversenyen is jól szerepeltek a Főnixesek
A csúcsversenyen is jól szerepeltek a Főnixesek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2013. december 03.
Az év legfontosabb megmérettetésén, az Akrobatikus Rock and Roll Magyar Bajnokságon bővítette idei kiváló eredménysorát a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület. A fehérvári klub képviselői egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel térhettek haza a váci, illetve pécsi versengésről.

 

A dinamikusan fejlődő egyesület csapatai közül a legnagyobb siker a Lipstick (Dongó Vivien, Rezván Nikolett, Ökrös Kinga, Lenovics Vivien, Rédey Eszter, Told Lilla) nevű felnőtt kisformációhoz köthető, 3. helyezésük a bombaerős mezőnyben remek eredmény. Ők a legstabilabb Főnixes éremszállítók, ugyanis minden jelentősebb versenyen a dobogóra állhattak amin eddig elindultak, de vezetik a területi ranglistát is, ezek a tények pedig egyértelműen mutatják erejüket és egységüket. Benedek Dóra tanítványai az elődöntőből a 2. helyen jutottak a fináléba, ahol végül egy gyöngyösi és egy budapesti egység mögött, további tíz csapatot megelőzve nyertek bronzot.

A Lipstick remeklése mellett meg kell említeni a junior kisformációknál az Angel Smile 5., a children nagyformációknál a Monster High 9., és a children kisformációknál a Popcorn csapatának szintén 9. helyezését. Utóbbiak először indultak Magyar Bajnokságon, így tőlük ez is nagyszerű
helytállás az erős és népes mezőnyben.

A Főnix SE kiváló évet zár 2013 végén, hiszen számos érmet nyertek egységei a különböző területi és országos viadalokon, pontszerző versenyeken, az utánpótlás bázisa folyamatosan növekszik, s szeptembertől már egy színvonalas saját táncközpontban készülhetnek tagjai a különféle megmérettetésekre. Idén még egy kis bemutatóval várják a közönséget a Főnix valamennyi korosztályának képviselői: december 15-én Móron a Wekerle csarnokban lépnek fel kicsik és nagyok az évzáró Hópihe Gálán 17 órakor.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >