Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szaloncukrot vitt az ovisoknak Rendőr Robi
Szaloncukrot vitt az ovisoknak Rendőr Robi Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 06.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Rendőr Robi kíséretében látogattak el a székesfehérvári Árpád Úti Óvodába. Az Ovi-Zsaru bűnmegelőzési foglalkozást követően a gyerekeknek ajándékokat is osztottak.

 
El lehet-e fogadni a Mikulástól ajándékot? Szabad-e idegenekkel szóba állni? Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket tett fel a székesfehérvári Árpád Úti Óvodában a nagycsoportosoknak dr. Vörös Ferencé r. alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési kiemelt főelőadója.
 
Az Ovi-Zsaru program keretén belül látogatott el 2013. december 5-én a gyerekekhez a rendőrtiszt, akinek ötlete alapján indult útnak még évekkel ezelőtt a mostanra már országossá fejlődött, kimondottan ovisoknak szóló bűnmegelőzési kampány. Rendőr Robi és Rosszcsont Ricsi, a két bábfigura már nem volt ismeretlen a kisfiúk és a kislányok előtt, akik nagyon ügyesen válaszoltak a rendőr néni szabályokkal kapcsolatos kérdéseire.
 
Miután az alezredes láthatósági mellényeket, rendőrségi színezőket, zászlókat és kulcstartókat osztott ki nekik, újabb vendég érkezett a csoportba. Somogyi Péter r. főtörzszászlós, székesfehérvári körzeti megbízott kezében Rendőr Robi bábfigurájával köszöntötte a kicsiket.
 
Elmondta nekik, hogy a Mikulás már járt a rendőrkapitányságon, szaloncukrokat hagyott ott, és megkérte őt, hogy ossza ki az ovisok között. A kisgyerekek nagyon örültek a rendőr bácsinak és persze Rendőr Robinak.
 
A tőlük kapott szaloncukrokat megköszönték. A rendőrök az ajándékozást követően minden ovisnak boldog ünnepeket kívántak, és arra kérték őket, hogy mindig fogadjanak szót a szüleiknek és természetesen az óvónéniknek.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >