Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Volt, aki szaloncukrot, volt, aki virgácsot kapott Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 07.

Image Mikulásnapi Bűnmegelőzési Akciót tartott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a megye összes rendőrkapitányságának bevonásával a nagyáruházak parkolóiban.

 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. december 6-án a hagyományokhoz híven idén is megrendezte Mikulásnapi Bűnmegelőzési Akcióját.
 
A kampányban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a helyi rendőrkapitányságok bűnmegelőzési alosztályainak előadói, illetve a közterületi állománya és rendőr szakközépiskolások vettek részt.
 

 
A rendezvény során az egyenruhások az áruházak parkolóit ellenőrizték, illetve az oda érkezőket szólították meg. A járművezetőkkel a gépkocsijukhoz visszalépve ellenőrizték annak utasterét.
 
Aki nem hagyott elől, látható helyen semmit, jutalomban részesült, szaloncukrot kapott. Aki azonban óvatlan volt, és nem pakollta el értékeit, annak virgácsot adtak a rendőrök, és bűnmegelőzési szórólapot, amelyen ajánlások voltak arra, hogy hogyan óvja értékeit az autófeltörőktől.
 

 
A csokoládé, szaloncukor és virgács osztásában az adott áruházak felajánlásaikkal segítették az este hatig tartó Mikulás akciót.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >